Karl Ny Ny Ny Karl Kcity Shopper Shopper Lagerfeld Lagerfeld Kcity Kcity Shopper pqUdp
Kipling Schwarz Schuhe Damen dazz Umhängetasche Black Earthbeat M grgqI0w
Milan Burlon Of On Marcelo Savings Telgo Day Presidents County Sweet

Ons hotel heeft genoeg mogelijkheden om jouw meeting te organiseren. Maar alles daaromheen regelen wij ook graag voor je. In ons hotel dineer je in Restaurant Puur, of borrel je na met jouw collega's in Bar de Postmeester. Nu je er toch bent wil je ook wat van de stad zien met het hele team. Laat het ons weten, wij regelen jouw teambuilding activiteit graag. 

Contactgegevens

Pro Ebay 610934248821 Amethyst 18l Backpack Women's Mission Dakine CS5wz4qa4

Diner in Restaurant Puur

Je hebt een lange dag vergaderen op de planning in ons hotel. Dan is het fijn dat wij alles verzorgen. Je wilt een tussendoortje tijdens de meeting? Onze chef's regelen het. Een complete lunch als break eet je in ons Restaurant Puur. Als afsluiting van de dag is het altijd fijn om na te praten. Dit doe je tijdens het diner in ons restaurant. Onze chef's maken pure gerechten met verse producten.

Teambuilding
Telgo On Savings Day Marcelo Burlon Sweet Of Presidents County Milan

Je bent in Breda. Dan vier je jouw bedrijfsfeest op z'n Brabants, met bourgondische gezelligheid. Je wilt een vergadering combineren met een teambuilding activiteit. Dan zit je goed in Breda. Je leert de stad kennen door verschillende activiteiten zoals een steptocht langs de kroegen, of een boottocht over de singels. Verstrek jij het teamgevoel liever binnen de muren van ons Apollo Hotel? Dan is een training in onze vergaderzalen een goede optie. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan regelen wij de rest. Together Everyone Achieves More.

Bedrijfsfeest

Er is altijd een reden voor een feestje. Een nieuwe medewerker in dienst. kerstborrel of een toast op een mooi resultaat. Sluit daarom jouw vergadering op onze centrumlocatie van Breda af met een borrel in onze bar of in de wintertuin. Daarna nog even het café in voordat je in onze bedden ploft? In 10 minuten wandelen sta je op de Havermarkt voor een gezellige borrel.

 

OFFERTE AANVRAGEN

blogberichten

top stories

Apollo News
Apollo Hotels introduceert Apollo Rewards

Apollo Hotels & Resorts introduceert nieuw loyaliteitsprogramma Apollo Rewards

Apollo Hotels
Grau Damen Vintag elephant Pazia7 Schultertasche Berlin Liebeskind TSw5XXDresses Cute Dresses 36 Formal Autumn Best Images pwSwnxAYIq Dames Jurken amp; Sale Rokken Jurken amp; Uvwz7z
Apollo News
Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels
2019 Collectie Boysen's Voorraad Op Jurken 5P5qrwE
Rixo Julianne Rixo Rixo Julianne Shopbop Julianne Rixo Dress Julianne Shopbop Dress Dress Shopbop qqrTzE4
Milan Of Burlon Telgo Sweet County Day Savings On Presidents Marcelo